Коя е Петя?

Коя съм Аз?

Аз съм осъзната и щастлива жена, живееща в баланс, отдадена на това, което обича и реализираща всяка хрупка и мечта с лекота.

Най-голямия успех в живота ми за мен е моята лична трансформация, която ме доведе до щастливия живот, който живея днес с прекрасния ми съпруг.

Формулата за този успех пресъздадох в моята менторска програма “Покани любовта в своя живот” за теб. Тази програма е един доказан начин и път, който ще ти помогне да създадеш най-добрата и щастлива версия на себе си.

Аз бях като теб!

На 36 години бях –

Аз намерих сили и промених посоката на живота си! Написах и създадох своята приказка!

Позволи ми да ти помогна и ти да създадеш своята!

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

Емоциите са част от всеки човек и характера му. Ако се чувстваш натоварен с вреден за теб емоционален багаж те каня в 7 дневния маратон “Формула за щастливи емоции”.
Виж Повече

МАРАТОН

Понякога емоциите предизвикат в нас необмислени реакции и действия, за които след това се чувстваме виновни и започваме да се питаме защо казах/реагирах/постъпих така?!
Виж Повече

МЕНТОРСКА ПРОГРАМА

Еманципацията е невероятен процес и сякаш жените забравиха да бъдат жени, а мъжете мъже. Моята мисия е да покажа на днешните жени и мъже правилния начин да се свържат с тяхната душа.
Виж Повече

Аз не съм поредния лайф коуч, който ще ти продава тактики или ще те учи как да се държиш, как да се промениш, за да отговориш на нечий очаквания! Това не е моя подход!

Вярвам, че всички отговори се крият дълбоко в нашата душа! И това е пътуването, на което те каня! Ти ще се научиш да слушаш душата си и да виждаш света през нея и да се цениш!

А срещането с твоята истинска любов ще е само един бонус! 

Сертификати