Вътрешния кръг
на Next Level Love

Търсиш ли общност от хора, с които заедно да вървите към по-осъзнат и пълноценен живот?

Търсиш ли човек, който ще те напътства по пътя към личностно усъвършенстване?

Ако отговора е ДА, включи се във "Вътрешния кръг на Next Level Love".

Какво ще получиш ако се включиш във Вътрешния кръг на Next Level Love:

 • Подкрепа от хора, които като теб искат да станат по-осъзнати;
 • Житейски опит от лични истории на други участници;
 • Отговори на лични въпроси, които ще задаваш на Петя;
 • Затворена фейсбук група само за членовете на клуба;
 • Нови запознаства и общност от хора, които имат една цел – да живеят осъзнат и щастлив живот;
 • Всяка седмица 90 минутни групови сесии в Zoom с Петя Гемюнден;

За кого е подходящ вътрешния кръг ?

3
2

Какви резултати може да очакваш?

Като част от „Вътрешния кръг на Next Level Love”

Това е една подкрепяща общност, в която ежеседмично участниците получават срещи, на които могат да споделят болката си и да почерпят обратна връзка от знанията лично на техния ментор Петя Гемюнден, както и различна гледна точка и опит от другите участници. Това може да подобри отношенията на хората в няколко важни аспекта.

В една общност, където се насърчава подкрепата и емпатията, хората се чувстват разбрани и подкрепени в своите предизвикателства. Това създава по-топла и отворена среда, в която отношенията могат да процъфтяват.

Обучението и споделянето на знания играят важна роля в личното развитие на хората. Когато ментор предоставя знания и умения, участниците могат да научат нови начини за решаване на конфликти, подобряване на комуникацията и други ключови аспекти на отношенията.

В общност, където се споделят различни опити и перспективи, хората могат по-добре да разберат разнообразието във взаимоотношенията. Това може да помогне за предотвратяване на конфликти и насърчаване на взаимоприемане.

Менторите често служат като примери за здрави и успешни отношения. Когато хората виждат примери за положително поведение и комуникация, те могат да се вдъхновят и да прилагат същите принципи в своите отношения.

Участие в обучение относно разрешаването на конфликти може да бъде изключително полезно за хората. Придобитите умения за ефективна комуникация и управление на конфликти могат да подобрят качеството на отношенията.

Редовните срещи и обучения помагат за поддържане на последователност в процеса на учене и подобрение на отношенията. Когато хората учат и растат заедно, това създава постоянство в подхода към отношенията.

Една общност, в която се насърчава обучението и подкрепата, може да бъде пространство за лично развитие. Участниците могат да изграждат по-добро самосъзнание и разбиране за това, как могат да изградят успешни и здрави отношения.

Като цяло, съчетаването на подкрепяща общност, обучение и споделяне на знания от ментор може да създаде положителна среда, където хората могат да учат, растат и подобряват своите отношения.

Възползвай се сега!

С месечно плащане или предплати за цяла година.

 • Пакет Пасив – имате право да присъствате и слушате дискусиите без право да задавате въпроси в тях директно към ментора.
 • цена за 1 месец – 69лв
 • Специална цена за цяла година –  828 лв499лв.
  (вместо 69лв/месец – само 41лв/месец)
 • Пакет Актив – освен правото да участвате и слушате дискусиите, имате право да задавате директно и по 1 въпрос седмично към своя ментор Петя Гемюнден, на който тя ще ви отговори по време на предстоящата седмична среща. (Въпроса може да бъде зададен и на Лично съобщение и отговора да бъде анонимен – без да ви бъде цитирано името).
 • цена за 1 месец – 99лв
 • Специална цена за цяла година – 1188 лв799лв.
  (вместо 99лв/месец – само 66лв/месец)

Отзиви на клиенти